Winter-Fair 2016 in Ahoy Rotterdam

Ca. 200 deelnemers presenteren in winterse sferen hun producten en diensten. Je treft er alles op het gebied van woonaccessoires, sieraden, persoonlijke verzorging, fashion, kerstartikelen, interieur, kookgerei, groendecoratie, reizen en nog veel meer. Daarnaast is er volop eten en drinken. Alles wordt gepresenteerd in mooie sfeerkramen en stands, in een feestelijke winterse sfeer.winterfair_logo

Tijdens de Winter-Fair geniet je van veel entertainment voor jong & oud! Er zijn dagelijks leuke optredens en modeshows, je kunt verschillende workshops volgen, er is een Winter-Bingo met mooie prijzen en een groot kerstdorp met mooie mini huisjes en bewegende beeldjes. Natuurlijk komen Sinterklaas en de Kerstman op bezoek! Kortom: de Winter-Fair is een sfeervolle belevenis voor een ieder.

Dus kom met je moeder, vriendinnen en of het hele gezin naar de Winter-Fair in Ahoy!

Datum:

30 november t/m 4 december 2016.

Openingstijden:

De Winter-Fair is dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00 uur.

Prijzen:

Volwassenen:                 € 13,50
Kinderen 3 t/m 12 jaar:   € 7,50
Kinderen tot 3 jaar:         gratis
Locatie:

Ahoy Rotterdam
Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam

Parkeren:

Ze raden je aan zo veel mogelijk met openbaar vervoer te komen. Metro zuidplein stopt recht voor de deur van Ahoy. Je kanparkeren op de parking van Ahoy € 12,50 of bij P+R Slinge (1 halte verder van Zuidplein en ca. 10 a 15 min lopen). Parkeren op P+R-terrein Slinge kost €2,- als je met uw OV-chipkaart verder reist met het openbaar vervoer. Je moet altijd uw inrijkaart en de OV-chipkaart aan de betaalautomaat aanbieden. Niet-OV-gebruikers betalen het normale tarief van 50 cent per 18 minuten, met een maximum van 17 euro per dag. De regeling geldt 24/7.