Online lootjes trekken voor kerst

Kerstmis wordt jaarlijks door miljoenen Nederlanders gevierd. Van oudsher is Kerstmis een festival waarbij christenen de geboorte van Jezus Christus vieren, wat ook de oorsprong van de naam van het festival verklaart (Christmas). Over de hele wereld wordt Kerstmis op grote schaal ook door niet-christenen gevierd. In Nederland is het kerstfeest vooral een gezellig familiefeest.

Vier jij de kerst dit jaar met cadeautjes? Nodig dan je familie, vrienden, klasgenoten of collega’s uit om online lootjes te trekken en maak er samen een gezellige kerst van.

Uitleg:

Online lootjes trekken voor kerst

Hoe werkt online lootjes trekken voor kerst eigenlijk? Hieronder leggen we het uit.

  1. Maak een groep aan
    Vul de namen in van de mensen waarmee je lootjes wilt trekken, geef aan wie elkaar niet mogen trekken en vul de details van de viering in, zoals groepsnaam, budget en viering datum.
  2. Verstuur de uitnodigingen
    Zodra de groep aangemaakt is, kun je de uitnodigingen versturen. Dit kan via e-mail, SMS, WhatsApp of de messenger app van jouw voorkeur.
  3. Trek de lootjes
    Wanneer de uitnodigingen zijn verzonden kunnen de lootjes getrokken worden. Trek live lootjes met elkaar of laat elke deelnemer zelf een lootje trekken nadat de uitnodigingen zijn verzonden.

Kijk op lootjestrekken: www.lootjestrekken.nl