Huren van een kerstboom

De voor- en nadelen van het huren van een kerstboom
Het is weer het seizoen om kerstbomen te kopen, maar vandaag de dag zijn er veel meer opties dan kopen alleen. Het huren van kerstbomen op maat is tegenwoordig erg populair. Je kunt zowel kunst- als levende kerstbomen huren in allerlei verschillende soorten en maten. Ook kan je zelf bepalen hoe je kerstboom eruit moet komen te zien. Je kunt je kerstboom dus aanpassen aan de aankleding van je woning.
Kerstboom huren voor bedrijven.


Ook voor bedrijven is het mogelijk een kerstboom te huren. Dit komt ten goede aan de uitstraling en sfeer op de werkvloer. Het voordeel voor bedrijven is dat zij zich gewoon kunnen blijven focussen op het werk. De plaatsing en opruiming wordt vaak verzorgd door de verhuurder van de kerstboom.
Voordelen van het huren van een kerstboom:
• De verhuurder haalt de boom na de kerst weer op. Een milieubewuste keuze, want hierdoor wordt de boom niet weggegooid en kan de boom volgend jaar opnieuw verhuurd worden.
• Je bent geen tijd kwijt aan het versieren en decoreren van je boom.
• Je hoeft geen rekening te houden met ruimte om de boom de rest van het jaar te stallen.
• Een kunst kerstboom veroorzaakt minder troep dan een echte kerstboom.
• Je kunt elk jaar opnieuw een boom kiezen. Zo kan je de boom aanpassen aan eventuele veranderingen in de bedrijfsaankleding.
• De boom wordt op maat gemaakt.
Nadelen van een kerstboom huren
• Het kost meer geld dan het kopen van een kerstboom.
• Je kunt niet zelf bepalen wat je met de boom wilt doen (de boom is immers niet jouw eigendom).
De mogelijkheden
De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Zelfs kerstbomen met bedrukte kerstballen worden aangeboden. Hierop laten bedrijven vaak het logo van hun bedrijf verwerken. De levertijd voor bomen verschilt behoorlijk. Vaak varieert dit van drie tot zeven werkdagen. De verhuur van de boom is maatwerk. De mogelijkheden zijn hierdoor eindeloos, maar er moet wel extra geld voor betaald worden. Er zijn meerdere partijen die kerstbomen verhuren. Tot slot, zorg er voor dat je ruim voor de kerstdagen een bestelling plaatst. Kerstbomen huren wordt steeds populairder en je wilt niet horen dat al de kerstbomen al zijn verhuurd.
gedecoreerde-kerstboom.nl