Goededoelen kerstkaarten

Goededoelen kerstkaarten

We komen steeds dichterbij de kerstdagen en het wordt tijd om je kerstkaarten te bestellen! Op Goededoelenkaartje.nl kan je kiezen uit een groot assortiment kerstkaarten of een eigen kerstkaart met foto ontwerpen. Maar het mooiste is dat er per kerstkaartje 50 cent naar één van jou gekozen goede doelen gaat.

Wij hebben voor jou van elke collectie een paar kaarten uitgekozen, zo kan je zien hoe onze collectie er ongeveer uit ziet! Ga naar www.goededoelenkaartje.nl om een kerstkaart te kiezen of om je eigen kerstkaart  met foto te ontwerpen.

Kerst-traditioneel

In deze collectie vind je traditionele en sfeervolle kerstkaarten met vele verschillende kerst elementen erop.

1

Kerst-modern

In deze collectie vind je modernere kerstkaarten. Er is gebruik gemaakt van feller kleuren en trendy afbeeldingen.

2Kerst-zakelijk

Deze collectie bestaat uit zakelijke kerstkaarten en zijn bedoeld voor bedrijven die een wenskaart willen sturen naar andere zakelijke contacten. De kerstkaarten hebben een strakke vormgeving. Maak je zakelijke kerstkaarten origineel door een foto toe te voegen van jouw teambedrijf.

3Kerst-leuk

In deze collectie vind je humoristische kerstkaarten. Je vindt er grappige afbeeldingen en teksten.

4

Kerst

De collectie bestaat uit een mix van verschillende kerstkaarten. Je vindt er zowel eenvoudige als sfeervolle kerstkaarten.

6Goededoelenkaartje.nl

Maak hier je kerstkaarten en steun tegelijkertijd een goed doel naar keuze. Op de beginpagina kan je kiezen uit 15 verschillende goede doelen zoals Dance4life en Hartstichting. Bij elk verzonden wenskaartje gaat er 50 eurocent naar een goed doel naar keuze. Op deze manier wens je jouw familie en vrienden iets moois toe en steun je één van de goede doelen.