Het wordt een sprankelende Kerst met Celine Rae & The 20-73

Dinsdag 6 December is de nieuwste single van de Udense band Celine Rae & The 20-73 uitgekomen. De single is helemaal in kerstsfeer en heet Christmas Without Snow. Er is tevens een videoclip bij gemaakt, je kunt deze hier bekijken.

Celine Rae & The 20-73 is een pop-rock band uit Uden, Nederland. De band bestaat uit Celine Rae (zangeres en tweede gitariste), MacNaus (gitarist en backing vocals), Martha Meurkens (keys en backing vocals), Roberto de Wolff (basgitarist) en Mike Attinger (drummer). De groep heeft de meeste fans te danken aan YouTube, waar zij regelmatig covers plaatsen van bekende nummers. Hierbij transformeren zij Top 40-nummers in een vernieuwende rock/country versie.

De 20-jarige Celine Rae schrijft al liedjes sinds haar 11e. Ze mixt een Common Linnets-achtige singer-songwriter stijl met een Paramore-achtige pop/rock vibe en neemt je zo mee in een ontdekkingstocht over haar persoonlijke leven. Eerder stond ze o.a. in het voorprogramma van Tim Akkerman en bracht ze covers uit op YouTube, die gezien en gedeeld werden door The Common Linnets. Haar debuutsingle ‘He Said’ ontving lovende woorden van niemand minder dan Frank Boeijen. Ook het management van Frank Boeijen was zwaar onder de indruk. ‘He Said’ en de allernieuwste kerstsingle ‘Christmas Without Snow’ zijn te beluisteren op Spotify en YouTube, verkrijgbaar via iTunes/Google Play en fysiek verkrijgbaar via haar website Celinerae

Celine Rae