Proef nu de ultieme kerstkalkoen zelf

De KellyBronze kerstkalkoen is hét pronkstuk op uw tafel om familie en vrienden te verrassen met een overheerlijk gerecht.

KellyBronze is onderdeel van Flavours of the Farm. Flavours is een organisatie dat duurzame en verantwoorde producten bij elkaar brengt. In de webshop kunt u direct uw eigen KellyBronze kalkoen bestellen.

De Ultieme Kerstkalkoen

De farms van de familie Kelly zijn allemaal gevestigd rond Danbury in Essex Engeland, en zijn gebaseerd op “het beste van het beste, dit betekent vooruit kijken als ook terug kijken” in de wijze van het houden van de KellyBronze®. Al meer dan 30 jaar hanteren Derek en Mollie Kelly samen met hun zoon Paul traditionele en natuurlijke productiemethodes voor het houden van kalkoenen, in eerste instantie speciaal voor de kerst.

Dit veranderde in de loop van de jaren in een productie voor het gehele jaar rond. Voor de kerstmarkt bestaat een traditie van oudsher dat de kalkoen van nature brons gevederd is. Toen in 1983 de tijd rijp was lanceerde Familie Kelly de KellyBronze®.

 

Website KellyBronze