Winterfair dorpscentrum van Ouderkerk

Winterfair Ouderkerk wordt georganiseerd door de deelnemende winkeliers van de winkeliersvereniging De Wetering. De organisatie is mogelijk door de vele sponsoren en vrijwilligers, zonder hen is de realisatie van dit evenement niet mogelijk. De winkeliers danken langs deze weg de sponsoren voor hun bijdrage en de vrijwilligers voor hun inzet.

De deelnemers van de winkeliersvereniging De Wetering zijn verheugd om u mee te kunnen delen dat ook in 2016 de Winterfair weer wordt georganiseerd. Zet 9 en 10 december vast in uw agenda!

Omgetoverd

Het dorpscentrum van Ouderkerk wordt opnieuw omgetoverd naar een sfeer uit de 19e eeuw waar je zomaar ineens oog in oog kan komen te staan met Oliver Twist, Ehenbazer, Scrooge, Charles Dickens en natuurlijk niet te vergeten de echte Kerstman. Inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang en het belooft weer een geweldig spektakel te worden.

Voor een leuk programma is gezorgd en u als bezoeker zal zich ook met de ruim 50 stands, de diverse horeca-uitgiftepunten, het grand café en natuurlijk het grote muziekpodium geen moment hoeven te vervelen! Gegarandeerd een geweldige dag uit voor het hele gezin.

Website Winterfair