Veelzijdige LED kerstverlichting 

LED kerstverlichting kan op verschillende manieren toegepast en wordt vaak gebruikt om kleine objecten mee te versieren. Denk bijvoorbeeld aan het versieren van een kerstboom of gewoon als decoratie in een vaas of raamkozijn. LED kerstverlichting kopen? Bedenk dan goed welke soort het beste bij jou past. Kerstverlichting LED is zowel geschikt voor buiten als binnen en is in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar. Bovendien profiteer je van de energiezuinigheid, duurzaamheid en weersbestendigheid die de moderne LED technologieën met zich meebrengen. Wat wil je nog meer!

Kerstverlichting LED van hoge kwaliteit

Kerstverlichting voor buiten met LED lampjes zijn voorzien van rubberen snoeren met 100 procent koperen kern. Bovendien zijn de LED lichtjes voorzien van een stevig plastic omhulsel. Door de hoge kwaliteit materialen waaruit de kerstverlichting met LED lampjes bestaat, gaat deze gegarandeerd jarenlang mee. Profiteer van de vele voordelen die de moderne LED technologieën met zich meebrengen. Jij hoeft namelijk niet meer jaarlijks op zoek naar nieuwe kerstverlichting snoeren of reserve lampjes. Dit type kerstverlichting met hoge kwaliteit materialen kan bij zorgvuldig gebruik wel tot tien jaar lang meegaan.

Energiezuinig versieren met LED kerstverlichting

Een bijkomend voordeel aan kerst LED verlichting is dat deze erg energiezuinig is. Zo bespaar je wel 5 tot 10 keer meer energie dan met reguliere kerstverlichting. Niet alleen erg fijn voor het milieu en bijvoorbeeld in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen, maar ook voor de portemonnee. Dat laatste zal dan ook zeker geen tegenvaller zijn na de toch al zo dure decembermaand.

Om extra energie te besparen wordt aangeraden een schemerschakelaar aan te schaffen. Deze zorgt ervoor dat jouw verlichting automatisch inschakelt wanneer het buiten begint te schemeren. Vervolgens kun je er zelf voor kiezen wanneer de verlichting weer uit moet schakelen: wanneer het buiten licht begint te worden of na een bepaalde ingestelde tijd.

LED kerstverlichting voor buiten

Dankzij de hoge kwaliteit materialen kan deze LED kerstverlichting makkelijk buiten worden toegepast zonder dat deze schade oploopt door de eventuele winterse weersomstandigheden waar we jaarlijks mogelijk mee te maken krijgen. Deze kerstverlichting voor buiten is voorzien van een hoge IP-waarde, waardoor deze zonder zorgen op een natte of stoffige plek geplaatst kan worden. Geen enkele regen-, hagel- of sneeuwbui zal deze buiten kerstverlichting met LED lampjes zomaar kapot maken. Blijf dus gerust lekker op de bank zitten tijdens vrieskou, harde wind of een flinke hagelstorm. De kerst buitenverlichting met LED lichtjes zal gegarandeerd nog jarenlang meegaan.

Kerstverlichting LED met hoge IP-waarde

De kerstboomverlichting met LED lampjes is geschikt voor binnen en buiten. Hang jouw kerst LED verlichting zonder problemen buiten dankzij de hoge Ingress Protection waarde. Deze waarde geeft aan in welke mate een elektronisch apparaat is beschermd tegen invloeden van buitenaf. Denk hierbij aan het binnendringen van vloeistoffen en de eventuele schade die stof- en vuildeeltjes aan kunnen brengen. Deze waarde wordt altijd aangeduid middels de letters ‘IP’ gevolgd door twee cijfers. De LED kerstboomverlichting voor buiten is voorzien van een hoge IP-waarde van IP44. Dit betekent dat de buitenverlichting voor kerst met LED lampjes niet alleen bestand is tegen opspattend en sproeiend water vanuit elke hoek, maar ook nog eens beschermd is tegen alle stof- en vuildeeltjes van 1 millimeter of groter. Hang jouw kerstverlichting LED met warm wit licht zonder zorgen op een plek die gemakkelijk vochtig of stoffig wordt, want deze zal ongetwijfeld jarenlang meegaan!

Kerstverlichting met warm wit licht

LED verlichting wordt vaak nog geassocieerd met het ijskoude witte licht waar dit type verlichting mee op de markt werd gebracht. Echter, dankzij de moderne technologieën op het gebied van LED verlichting, is dit verleden tijd. Velen geven dan ook de voorkeur aan kerstboomverlichting met warm witte LED lampjes. Gelukkig voor iedereen waarvan de voorkeur naar dit type licht uitgaat, is de LED verlichting van tegenwoordig ook in de klassieke warm witte variant verkrijgbaar. Zo kun je naar voorkeur voor een ijskoude uitstraling gaan met het ijswitte licht en het ouderwetse gevoel van de gloeilampjes waar we vroeger de kerstbomen mee versierden verwezenlijken met het klassieke warm witte licht. Ga je liever voor een kleurrijke kerst? Kies dan voor een multicolour variant met gelijk verdeelde rode, gele, groene en blauwe lampjes. Deze variant beschikt over maar liefst zeven verschillende twinkel functies en één constant branden functie. Vanaf een afstand geven de twinkel functies een magisch effect aan jouw versierde object.

Versier extra brandveilig met LED kerstboomverlichting

Extra fijn aan dit type kerstverlichting is dat deze dimbaar is. Kies voor dimbare kerstverlichting en bepaal zelf hoe fel je het licht wilt laten branden. Nog een voordeel aan de moderne LED verlichting is dat deze, ondanks de warm witte uitstraling, niet warm wordt. Hierdoor is de brandveiligheid van kerst LED verlichting enorm gestegen. Bovendien is dit voordeel ook erg gunstig bij toepassing in de buurt van kleine kinderen die maar al te graag alles vastpakken met de blote handen.

LED kerstverlichting in alle soorten en maten 

Zodat elk gewenst object van dit type kerstverlichting kan worden voorzien, wordt deze in verschillende maten en soorten geleverd. Zo kun je kiezen uit witte of zwarte snoeren, zodat de lichtsnoer minder opvalt tegen een lichte of donkere achtergrond en alle aandacht uitgaat naar de LED lichtjes. Bovendien heb je de keuze uit verschillende lengtes. Zo zijn er kerst verlichtingssnoeren van onder andere 3, 6, 9, 18, 27, 36 en 54 meter met respectievelijk 40, 80, 120, 240, 360, 480 en 720 LED lampjes.