Goedkope kerstkaarten via Kaartenhuis

Kerstkaarten via Kaartenhuis

Nederlanders die niet te veel kwijt willen zijn voor het versturen van kerstkaarten, kunnen dit jaar terecht bij Kaartenhuis.nl. De ‘Website van het Jaar‘ uit 2005 en 2006, die voornamelijk bekend is van de zogenaamde e-cards, is nu terug met echte wenskaarten voor een leuk prijsje.

                                                    

Waar je in de winkel en bij andere online kaartenwinkels al snel een eurootje kwijt bent aan een kerstkaartje (los van de postzegel), pakt Kaartenhuis het anders aan. Bestel je daar 5 kaartjes (het minimumaantal), dan betaal je €0,79 per kaartje. Bestel je echter 10 kaartjes, dan betaal je nog maar €0,45 per kaartje. Een aantal dat al snel gehaald wordt bij een bijzonder moment als kerst. Wie nog meer kaarten wil versturen betaalt €0,39 (vanaf 25 kaarten) en €0,35 (vanaf 50 kaarten).

Het gaat dan niet alleen om kaarten uit de collectie, maar je kunt ook je eigen kaarten ontwerpen door je eigen foto’s te uploaden.kaartenhuis

Een ander voordeel is dat de kaarten altijd per pakketje worden verstuurd naar de maker. De gedachte hierbij is dat je kaarten aan familie en vrienden kunt overhandigen als je met hen afspreekt, en dat je bij de buren het kaartje zelf in de brievenbus kunt doen. Ook hiermee kun je dus snel en makkelijk besparen op kosten van postzegels.