Country & Christmas Fair

Country & Christmas Fair – bent u klaar voor de 21e editie?

De gezelligheid van weelderige kerstbomen met lichtjes, zilverslingers en glimmerballen. De geur van glühwein, poffertjes en warme wafels. Het stemmige Dickens-koor. De vrolijke belletjes van Jingle Bells. Met een bezoek aan de Country & Christmas Fair komt u weer helemaal in de stemming!

Genieten van de winterse sfeer van Anton Pieck, in de lommerrijke tuinen van Kasteel de Haar. Wandelen langs de sfeervolle, verwarmde stands met de mooiste brocante, antiquiteiten, sieraden, outdoorkleding, kerstcadeaus en de heerlijkste wijnen en delicatessen. Een verrukkelijk dagje uit in de mooiste tijd van het jaar!

Wat u kunt verwachten van de grootste kerstmarkt van de Benelux?

Meer dan 220 stands.

Alle aanwezige stands worden op voorhand gecontroleerd op kwaliteit, originaliteit en soort producten. Middels deze controle bewaakt de organisatie de variatie van het aanbod, zodat er voor elk wat wils is en u niet constant de zelfde producten aan u gepresenteerd worden.

Gevarieerd aanbod aan vermaak en smaak.

Naast heerlijk kerstshoppen geniet u ook van prachtig kerstvermaak. Van Carol Singers tot spectaculaire watershows zijn aanwezig om uw dag compleet te maken. Om op te warmen en lekker te smikkelen is er ook een gemêleerd aanbod aan food en drinks stands.

Alles weten over Country & Christmas Fair