Bij leuke kerstkaarten horen leuke enveloppen

Met nog iets meer dan twee maanden te gaan heeft Greetz haar nieuwe Greetz kerstkaarten collectie gepresenteerd. Niet alleen zijn er dit jaar weer vele leuke  ontwerpen bij gekomen, zodat er inmiddels alweer 1300 kerstkaarten zijn om uit te kiezen, echt nieuw is dat je voor de kerst van 2014 voor het eerst ook de kleur van de envelop mag uitkiezen.

De Greetz kaarten waren en zijn nog altijd herkenbaar dankzij de limegroene envelop, maar was ook verkrijgbaar in andere neutrale kleuren zoals wit. Op speciaal verzoek van de Greetz gebruikers zijn er ook dit jaar ook speciale enveloppen in de kleuren die je met de Kerst mag verwachten: Rood, zilver en goud.  Omdat veel van de kaarten zelf ook rood, goud en/of zilveren gekleurd zijn, anders wel letters in deze kleuren hebben, passen de nieuwe enveloppen er extra goed bij.

Mocht je nog geen lid zijn van Greetz ontvang je ook nog een keer een gratis postzegel waarmee je een kaart gratis kan laten verzenden. Ook spaar je gratis Stampz bij iedere bestelling, hiermee kan je bij het versturen van 9 kaarten een extra gratis kaart sturen. Speciaal voor de kerstkaarten is dit een leuke actie, omdat er vaak meerdere kaarten worden verstuurd.

kerstenvelop