Woar Geet ’t Opan met Kesmis? in het Wilminktheater

Verwarm uw hart tijdens kesmis in de koude decemberdagen. Na de succesvolle vorige edities Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede. In 2016 staat het opnieuw twee weken in het teken van Kerst, Cabaret, Theater en Muziek voor jong en oud!

Het ideale uitje tijdens de Kerstdagen!

Na de succesvolle eerste versies kan het niet uitblijven: Ook dit jaar ontvangt uw gastheer Laurens ten Den weer een keur aan ongezouten barmhartige gasten.
Elke gast mag zijn eigen act opvoeren, als ze maar wel helpen in de keuken. Want er zal veel gedeeld worden: eten, drinken, grappen, ergernissen, verhalen, muziek. Wederom met André Manuel en de Zucchini Sistaz.
Maar welke jonge singer-songwriter zingt met de strijkers van het Orkest van het Oosten? Komt Thijs Kemperink langs? En Jonne en Laus Steenbeeke? Er is zeker en vast een kerstklassieker te zien. Hoe dan ook: een rijkelijk gevulde gevarieerde avond met hartverwarmende, ontroerende en humoristische acts!

Een gezamenlijk lied van André Manuel, Nathalie Baartman, Die Zucchini Sistaz en het strijkkwartet van het Orkest van het Oosten tijdens de Kerstrevue.

De laatste updates vindt u op de website Wilminktheater.nl