Kerstwereld Hendriks de mooiste kerstmarkt van de Veluwe

kerstwereldIeder jaar rond de herfstvakantie opent Kerstwereld Hendriks haar deuren. Al 20 jaar vind je bij Kampeerwereld Hendriks tijdens de wintermaanden een prachtige Kerstwereld. Duizenden lampjes en honderden kerstballen samen met een spectaculaire aankleding zorgen ervoor dat Kerstwereld Hendriks de mooiste kerstmarkt van de Veluwe is!

Ruim 2000m2 en 80.000 lampjes zorgen ervoor dat je een heerlijk kerstgevoel krijgt als je rondloopt op Kerstwereld Hendriks.

Glazen kerstballen en fonkelend licht

Bij Kerstwereld Hendriks hebben wij diverse soorten kerstverlichting voor in de boom, in huis maar ook voor buiten. Tegenwoordig zien we ook veel LED verlichting, dat is ook te vinden op onze Kerstmarkt. Voor binnen en buiten.

Wat ook erg speciaal is aan onze Kerstwereld zijn de honderden glazen ballen in meer dan 20 kleuren. Deze zijn los te koop zodat je lekker kan variëren met de kleuren! Ieder jaar hebben wij wel weer een nieuwe trendkleur zodat de echte trendvolger zijn hart kan ophalen bij onze ballen collectie.

Verder is onze prachtige Kerstwereld gevuld met de leukste decoratieve producten als tafelkleden, kaarsenhouders, plaids, kussens en vaasjes. Zo kan je ruim voor Kerst je huis al helemaal in winterse sferen brengen! Hopelijk zien we je snel bij Kerstwereld Hendriks.

Net als de modewereld en de interieur industrie is ook de kerstwereld gevoelig voor trends. Ieder jaar zijn er wel nieuwe kleuren die een rol spelen in de Kerstwereld.

Pure & Warm

Pure warm kersttrendEigenlijk zegt de naam al genoeg: Pure & Warm. Deze kersttrend straalt warmte uit en er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke en pure materialen. Kleuren die een hoofdrol hebben binnen deze trend zijn wit, grijs, goud en een diepe rood die bijna naar bruin neigt. Samen met het gebruiken van hout, veren en zachte breisels creëer je met de trend Pure & Warm een comfortabele en pure sfeer.

Website Kerstwereld