Kerstmarkt Dordrecht met bijna 300 kramen de grootste

De Kerstmarkt Dordrecht is met bijna 300 kramen en pagodetenten de grootste kerstmarkt van Nederland. Daarnaast is er ook entertainment in de vorm van muziekpodia, straattheater en Kerstmarkt Dordrecht de grootstede welbekende Christmas sing-a-long. Verspreid over de binnenstad staan sfeervolle podia waar kerstliederen in allerlei stijlen ten gehore gebracht worden. Dit alles maakt de Kerstmarkt Dordrecht ook de meest sfeervolle kerstmarkt van Nederland! Bekijk hieronder een sfeerimpressie van de kerstmarkt in afgelopen jaren of proef hier de sfeer van de Kerstmarkt Dordrecht!  In 2016 vindt de Kerstmarkt Dordrecht van 16 t/m 18 december plaats, noteer deze data alvast in uw agenda!

Toegankelijk

de Kerstmarkt Dordrecht zijn gratis toegankelijk en zonder te reserveren te bezoeken. Als welkomstgebaar vanuit Gemeente Dordrecht wordt u kosteloos van en naar de binnenstad/ het evenemententerrein gebracht vanaf de gratis parkeerterreinen aan de rand van de stad. Volg voor deze parkeerterreinen de bewegwijzering op de snelwegen.

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes rondom de Kerstmarkt Dordrecht? Nieuwe activiteiten, leuke acties en de invulling van de route, het komt als eerste voorbij op de social media van Kerstmarkt Dordrecht.

Website Kerstmarktdordrecht.nl