Hartelijk welkom bij De Leukste kerstvoorstellingen!

Ze maken al ruim dertig jaar kindertheater en mogen zichzelf specialist noemen op het gebied van kerst poppenkast en theater. De kerst voorstellingen worden zowel ingezet als voorprogramma voordat het kerstfeest begint, als alternatief voor de kerstman of gewoon als ‘losse’ voorstelling.

Locaties

De poppenkast voorstellingen (of poppentheater voorstellingen) spelen ze met veel succes. Op elk mogelijke locatie. Denk bijvoorbeeld aan bedrijven, basisscholen, bibliotheken en natuurlijk theaters. Naast de poppenkast voorstellingen spelen ze ook een kerst theatervoorstelling.

Als professioneel theaterbedrijf zorgen ze dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Ze spelen vanuit een prachtige poppenkast met bijzondere theaterpoppen. De poppen zijn namelijk zogenaamde ‘klapbek’ poppen. Dat wil zeggen dat de mond beweegt zoals je dit kent van bijvoorbeeld poppen uit Sesamstraat of de Muppet show. Daarnaast zorgen ze voor glashelder, vol geluid. Zowel spraak als muziek zijn voldoende versterkt om elke groepsgrootte aan te kunnen. En natuurlijk ontbreken de kerstliedjes niet.

Een voorstelling van ons kenmerkt zich door:

  • Een aansprekend, leuk en spannend verhaal.
  • Professioneel materiaal.
  • Professionele poppenspeler/acteur met vele jaren ervaring in het theater en voor televisie.
  • Duidelijk en punctueel in afspraken.
  • Volop interactie met het publiek.
  • Wij denken met je mee.
  • Wij zijn trots op de vele positieve reacties die we krijgen.

Voorstellingen

De poppenkast voorstellingen worden gespeeld vanuit een grote, prachtig beschilderde professionele poppenkast. 2,60 meter breed en 2 meter hoog. Geschikt voor praktisch alle ruimtes. Natuurlijk kleden wij onze poppenkast extra mooi aan in kerstthema!

Poppenkast Theater

Met behulp van de grote poppenkast, grote poppen en professionele versterking. Van spraak en muziek zijn ook deze voorstellingen uitstekend te volgen voor kleine en grote groepen toeschouwers.

Website deleukstekerstvoorstellingen.nl