Kerst op Soestdijk

In de decembermaand staat het paleis geheel in het teken van Kerst op Soestdijk.  Voor het hele gezin worden tal van leuke extra activiteiten georganiseerd. Ze zijn speciaal voor (groot)ouders en (klein)kinderen gedurende de kerstvakantie dan ook een aantal extra dagen geopend.

Kerst op Soestdijk
Tijdens de kerstvakantie is het voltallige personeel van Paleis Soestdijk feestelijk gekleed. U bezoekt dus een rondleiding in een compleet chique en passende entourage. Onze gidsen vertellen u en uw familie beeldend over de rijke historie die het paleis kent ten aanzien van kerst. Deelname is gratis, de rondleiding start in het paleis.

Paleis SoestdijkAvondopenstelling
Eindelijk is het zover! Op maandag 29 en dinsdag 30 december is het paleis extra lang geopend. Het paleis is die avonden tot 20.00 uur geopend waardoor u het paleis in het donker kunt ervaren. Al enige jaren krijgen wij dit verzoek om ook in de avonduren het paleis te kunnen bezoeken. Dit jaar maken wij dit graag mogelijk omdat het meer dan de moeite waard is hieraan deel te nemen. Een bezoek aan het paleis in het donker is moeilijk te omschrijven, beleef het daarom zelf op maandag- of dinsdagavond in de kerstvakantie!

TIP: Kom samen met je kinderen. Speciaal voor kinderen vanaf 5 jaar hebben wij onze rondleidingen aangepast en wacht er een muzikale verrassing in de Stuczaal.

Website Paleissoestdijk