Trends en tradities Othmar Decorations

Trends en Tradities. Deze kreet is weer volledig van toepassing op de nieuwe collectie “Kerst 2016” van Othmar Decorations. Ook dit jaar zijn hun inkopers er weer in geslaagd om een unieke collectie samen te stellen. Trendy vormen, kleuren en materialen, op een natuurlijke wijze verweven met traditionele elementen, zorgen voor een uitgebalanceerd geheel. Als vanouds vormen de “bloemisterij artikelen” het hart van de collectie, maar ook is er dit jaar ruime aandacht besteed aan items in de decoratieve sfeer en vanzelfsprekend vindt je bij hun ook een ruim assortiment herfstartikelen.

Filosofie

Bovenal is het een “Othmar Collectie”, een collectie die uitstraalt wat wij zijn. Wars van wazige thema’s en onduidelijke concepten, maar gewoon eerlijke “recht toe, recht aan” producten, met een heldere prijsstelling. Een filosofie die alom gewaardeerd wordt, getuige de groei die wij nog steeds doormaken.

Extra aandacht hebben ze besteed aan de verpakkingen. Naast de bestaande, reeds aantrekkelijke verpakking, is lijn traditionele kerstartikelen in een nieuwe, attractieve verpakking onder de naam: Traditional Christmas Decorations verder uitgebreid. Een serie van traditionele kerst decoratie-items, kerstballen in diverse verschillende vormen en maten, van piek tot pegel. Zowel in de trendy als de klassieke, maar uiterst sfeervolle kleurthema’s. Effen of met een design, naadloos aansluitend op ons sterke assortiment kerstglas. Kortom een krachtige aanvulling op de kerstcollectie die u niet mag missen!

Website Othmar Decorations