Kerstvakantie in Den Haag

De leukste tips voor rond de feestdagen. De kerstvakantie staat bomvol leuke activiteiten in de Haagse binnenstad en aan het Scheveningse strand. Deze website heeft alle feestelijke evenementen rond Kerstmis en Oud & Nieuw voor je op een rijtje gezet. Laat je voor een gezellig dagje of avondje uit met familie, vrienden en/of partner dus inspireren door onze tips.

Uit tijdens de feestdagen

Wees er snel bij, als je tijdens de feestdagen uit wilt gaan! Kaarten voor voorstellingen en concerten op Kerstavond 24 december, Eerste Kerstdag, Tweede Kerstdag, Oudejaarsavond en Nieuwjaarsdag zijn meestal vrij vroeg al uitverkocht. Gelukkig zijn er rond Kerstmis en Oud & Nieuw heel veel evenementen in Den Haag, dus er is volop keus.

Kerstshoppen

Kerstcadeautjes kopen doe je natuurlijk in de Haagse binnenstad! Behalve alle bekende flagshipstores, zoals de Bijenkorf en Hudson’s Bay, zijn er rond de koninklijke paleizen veel gezellige straten en pleinen met talloze leuke kleine winkeltjes waar je net dat ene originele cadeau vindt. Komt dat even goed uit, dat in december de winkels in de Haagse binnenstad elke avond langer open zijn!

De winter is dé periode om samen op stap te gaan. Trakteer elkaar op een heerlijk dagje uit of een weekendje weg. De Haagse musea wachten je op met diverse inspirerende tentoonstellingen. Er zijn talloze bijzondere festivals en verrassende evenementen om uit te kiezen in de binnenstad. En de Haagse stranden nodigen uit voor een heerlijke lange wandeling. Gun jezelf een weekendje Den Haag!

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Den Haag!