Kerstkaarten alvast schrijven

Nog precies een maand en het is 1e Kerstdag. Een mooi moment om eens na te denken over de kerstviering. Nodig je mensen uit om te komen eten, welke cadeautjes vraag en geef je en hoe je alles gaan inplannen.

Niet te vergeten zijn natuurlijk ook het versturen van de kerstkaarten. Via online kaarten kaartensites kan je gemakkelijk online kerstkaarten versturen. Handig ook om nu alvast de kaarten te schrijven en in te stellen met de bezorgdatum medio december. Makkelijk om nu al te regelen, zodat je het in december iets minder druk hebt.

Greetz heeft inmiddels haar nieuwe collectie kerstkaarten gepresenteerd aan haar vaste klanten.  Dit jaar zijn er 3 nieuwe stijlen terug te vinden: knallend neon, romantisch pastel en modern rustiek. (Zie de afbeeldingen)

Ook nieuw bij Greetz is de mogelijkheid om kaarten te ondertekenen in je eigen handschrift. Via de app op de iPad kun je op je eigen scherm een kerstgroet schrijven, waarbij je boodschap en handschrift  1 op 1 wordt gekopieerd naar de kerstkaart.