Kerst in Mergelrijk

Grootse Miniatuurwereld in de kerstgrot Mergelrijk! 

MergelRijk is één van de mooiste kerstgrotten, met unieke mergelbeelden en miniatuurwereld. In een intieme kerstsfeer ziet u dit jaar een “Grootse Ondergrondse Kerst-Miniatuurwereld” gebouwd door de Nederlandse kampioenen kerstdorpjes bouwen van Lemax. En schitterende mergelsculpturen die de vele verhalen uitbeelden over mergel en grotten. Ook wordt er een unieke film van het kerstverhaal vertoond, getekend door de van TV bekende mergeltekenaar. Verder valt er nog véél meer te beleven voor jong en oud. Kinderen ontvangen een leuk speurtochtboekje, en als een van de hoogtepunten mag iedereen zelf een kerstsouvenir maken van mergel.

MergelRijk

In het sfeervolle en verwarmde Restaurant van MergelRijk, kunt u tijdens MergelRijk genieten van heerlijke warme dranken en Limburgse lekkernijen. Meer informatie over een warm welkom in Restaurant – Trouw- en Feestlocatie Daelhemergroeve is te vinden op www.daelhemergroeve.nl. Deze feestelijke grot is ook een perfecte locatie voor groepen!

Openingstijden

MergelRijk is tijdens Kerststad Valkenburg (tot en met 7 januari 2018) dagelijks geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Behalve op Nieuwjaarsdag.
MergelRijk is op beide Kerstdagen geopend!

Entree

Volwassenen: bijzonder Kerst tarief van € 7,00 (ipv het reguliere tarief van € 9,50)
Kinderen < 13 jaar € 6,50
Kinderen < 4 jaar € 0,00
Koop hier uw tickets voor Kerst in Mergelrijk

Honden niet toegestaan
Goed toegankelijk voor rolstoelen

Bezoekadres
MergelRijk
Daalhemerweg 31a
6301 BJ Valkenburg
Nederland
(Parkeerplaats tegenover onze ingang: Daalhemerweg 142)