Kerstmarkt Snorfabriek op 10 december

Kerstcadeaus shoppen, dansen, eten, drinken, kerstbomen scoren, selfies maken in de nepsneeuw, kersttafelstylingworkshop en nog veel meer andere workshops bij de Snorfabrikanten. Een grote New York Christmas Bake Off en een spetterende uitverkoopveiling: dat is de bruisende kerstmarkt in de Snorfabriek op 10 december van 12 tot 17 uur. Komt allen naar het laatste grote event in de Snorfabriek!

New York Christmas Bake off

Tijdens de kerstmarkt staat het gloednieuwe Snorboek New York Kerstmis Baking in de schijnwerpers. Voor deze wedstrijd mag iedereen thuis iets bakken uit dit boek en het tussen 13.00 en 14.00 uur laten proeven door de kritische jury die later bekend wordt gemaakt. Wie weet laat jij de jury achterovervallen en win jij een nachtje Hotel New York om daar de koekjes bruin te bakken.

Veiling

Daarnaast houdt de Snorfabriek om 14 uur een spetterende uitverkoopveiling waar een aantal supergewilde artikelen worden geveild die de Snorfabriek in de loop van het jaar heeft verzameld. Van tafels en stoelen tot waterkaraffenen planten. Alles kan ter plekke na de veiling worden afgerekend. Tot 17 uur gaat het feest door.

Over de Snorfabriek

De Snorfabriek heeft een jaar lang in de leegstaande oude Bovenbouwwerkplaats van NS mogen laten zien wat voor gezelligs ze in huis heeft. Begin 2018 maakt de Snorfabriek plaats voor het woningbouwproject Wisselspoor. Het was een jaar van festivals en feesten, van koffiedrinken en shoppen, van kunst en grapjes, van gekkigheid, helse koude en immense warmte. De Snorfabriek is een initiatief van Annemarieke Piers en Claudette Halkes van Uitgeverij Snor, die zich na dit avontuur weer gaan richten op de uitgeverij als huurder van de Vechtclub in Utrecht.

Wat: Kerstmarkt met veiling en Christmas Bake Off
Tijden: 12 tot 17 uur
Waar: Snorfabriek, 2e Daalsedijk 14a (t.o. 151), Utrecht