Kerst en Kunst in Ootmarsum Dinkelland

Kerst en KunstBeleef een magische Kerst en Kunst in Ootmarsum!

Op zaterdag 10 en zondag 11 december 2016 kunt u van 12.00u tot 18.00u genieten van “Kerst en Kunst” in Ootmarsum. In het historische centrum van Ootmarsum wordt een magische kerstmarkt met vele extra’s georganiseerd. Bekende kunstenaars, bijzondere lifestyle kraampjes en een romantisch decor zorgen voor het ultieme Kerstgevoel. Internationale gasten zorgen voor een onvergetelijke dag. Genieten van de knusse kerstkramen, straatartiesten bewonderen en de Kerstsfeer voelen en proeven. Bijzondere acts en verlichte kramen zorgen voor een sfeervol decor.

Bijzondere acts en shoppen in een unieke kerstsfeer.

Ook dit jaar zullen er diverse acts te zien zijn die moeite waard zijn om de editie van Kerst & Kunst 2016 te bezoeken.

Wat kunt u zoal verwachten:
Zowel zaterdag als zondag verwelkomen we naast vele deelnemers met hun unieke waren, ook bijzondere artiesten en acts. Dit mag je niet missen!

Voel de kerstsfeer!

Naast de bijzondere straatacts wordt de kerstsfeer ingeluid door de kerstman die door de straten loopt, de Midwinterhoornblazers die diepe tonen over vlaktes laten rollen, diverse koren en de gemoedelijke, magische sfeer die het hele stadje ademt. Herontdek Kerst op een unieke manier en beleef de Kerstsfeer. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen en om het kerstdecor te bewonderen in ons pittoreske en magische Ootmarsum.

Geniet op een verwarmd terras van glühwein en beleef het kerstgevoel van een kerstmarkt voor het hele gezin.

houthout-slider

Website Kerst en Kunst in Ootmarsum