Goede doelen kerstkaarten

Goede doelen kerstkaarten

De decembermaand komt steeds dichterbij. Nog 2 maandjes en het is weer zover! Tijd voor de sfeervolle feestdagen met familie en vrienden. Wens al je geliefden het beste met deze dagen en dat doe je door middel van een wenskaartje. In winkels zijn kerstkaarten nu al te koop. Ga een keer voor kerstkaarten die je helemaal zelf kunt maken, want dat maakt jou kaartje nog persoonlijker! Op Goededoelenkaartje.nl kun je gemakkelijk je kerstkaarten zelf maken en het mooie hiervan is, is dat je ook nog eens een goed doel naar keuze kunt steunen!

Persoonlijke kerstkaarten

 Maak je kerstkaarten persoonlijk door bijvoorbeeld een eigen foto toe te voegen en een origineel tekst bij te schrijven. Ook kun je leuke kerst afbeeldingen plaatsen om je kaarten nog een gezelliger uitstraling te geven. Alle elementen kun je eenvoudig aanpassen naar jouw wensen.

Goede doelen

 Tijdens de feestdagen draait alles om familie, vrienden en liefde voor elkaar. Hier staan we ook stil bij de mensen in landen die het minder goed hebben. Steun daarom een goed doel naar keuze door wenskaarten te sturen waarbij er bij elk wenskaartje, 50 eurocent naar een zelf gekozen goed doel gaat. Op deze manier help je de mensen die in nood zijn en je wenst je familie en vrienden ook nog het beste toe.
Een mooi combinatie van een wenskaartje sturen en een goed doel steunen doe je op Goededoelenkaartje.nl