Dit zijn leuke kerstpakketten om te geven voor vrouwen

Tips voor het geven van het juiste kerstpakket

Hoewel de feestmaanden nog even op zich laten wachten, doe je er als werkgever wel verstandig aan om nu alvast kerstpakketten te bestellen. Juli is de beste maand om kerstgeschenken in te slaan, maar net na de zomervakantie kan het ook nog. Wacht alleen niet te lang, want dan bestaat de kans dat jouw wensen niet meer ingewilligd kunnen worden of de kerstpakketten die jij op het oog hebt al zijn weggekaapt door je concurrent. Goede werknemers verdienen een schouderklopje, dus waar wacht je nog op? In dit artikel zetten we een aantal handige tips op een rijtje om rekening mee te houden. Lees snel verder!

Overweeg een duurzaam kerstpakket

Met een duurzaam kerstpakket sla je de plank niet snel mis! Integendeel, het wordt juists erg gewaardeerd en zal niet snel achterin het keukenkastje verdwijnen van de ontvanger. Een duurzaam kerstpakket bestaat alleen uit producten die op een maatschappelijk verantwoorde manier zijn geproduceerd. Kortom, een groen alternatief dat beter is voor milieu, natuur en mens. Zo zullen de producten zero-waste, 100% plantaardig en plasticvrij zijn. Een goed voorbeeld hiervan is een mok gemaakt van bamboe. Je draagt op deze manier een steentje bij aan moeder natuur, maakt ongetwijfeld indruk op je personeel en verspreid een duurzame boodschap.Dat klinkt als een win-win situatie!

Kerstpakket zelf samenstellen

Vind je het moeilijk om knopen door te hakken en weet je niet wat jouw werknemers leuk vinden? De juiste Kerstpakketten voor vrouwen of mannen vinden: eenvoudig is het niet. De oplossing? Laat ze hun eigen kerstpakket samenstellen! Overigens hoeft een verrassing helemaal niet duur te zijn: er zijn kerstpakketten verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, dus voor elke portemonnee wat wils. Tegenwoordig kun je ook kerstpakketten uitzoeken die door de brievenbus passen. Een leuke manier om jouw werknemer te verrassen bij thuiskomst na een drukke werkdag.

Een persoonlijk bericht van de baas

Wie hecht er nou niet waarde aan een persoonlijke boodschap bij het ontvangen van een cadeau? Dit geldt natuurlijk ook voor een kerstgeschenk. Besteed aandacht aan de kerstboodschap. Ben creatief en maak het persoonlijk. Blik terug op 2022 en ga alvast vooruitkijken naar 2023. Op deze manier maak je het een stuk persoonlijker en beperk je het niet alleen tot “Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!”. Onder het mom van duurzaamheid kun je natuurlijk ook kiezen voor een persoonlijke videoboodschap of een digitale kerstkaart. Succes!