De leukste Adventskalenders

Kerst komt al steeds dichterbij en de echte liefhebbers beginnen al met aftellen. Een traditionele manier om af te tellen is met adventskransen en -kalenders. De standaard adventskalender zit vol met heerlijke chocolaatjes, maar de laatste jaren komen er steeds meer variaties te boven. Bekijk hier de leukste adventskalenders die de traditie in een nieuw jasje steken.

Een adventskalender om jezelf te verwennen

Een van de meest populaire adventskalenders die andere artikelen van chocolade bevat is de kalender van Rituals. Deze zit vol met heerlijke verzorgingsmiddelen zoals doucheschuim, body scrubs en ook leuke kaarsjes.

Voor de Playmobile fans

Deze adventskalender is het perfecte cadeautje voor je kids. Elke dag kunnen ze een nieuw playmobile speeltje uit de kalender halen waar ze uiteindelijk een hele kerstset van kunnen bouwen.

Creëer je eigen kerstmuur

Bij IXXI vind je de leukste decoratie voor op je muur en nu ook deze adventskalender! Draai elke dag een kaartje om en krijg zo de leukste kerstdecoratie op je muur.

Stel je eigen kalender samen

Bij Bol.com kun je de leukste adventskalenders kopen waar je zelf nog cadeautjes in kunt stoppen. Super om cadeau te geven aan je vriend of vriendin. Zo krijgt hij/zij elke dag een kleine verrassing

Blog adventskalenders