PROGRAMMA KERSTCIRCUS AHOY COMPLEET!

Nog 3 weken te gaan en dan is het weer zover: Kerstcircus Ahoy!

Het programma is inmiddels compleet en we kunnen u garanderen dat we er opnieuw in zijn geslaagd, om de beste acrobaten, dresseurs en clowns naar Rotterdam te halen. Dit internationale sterrengezelschap gaat het hooggeëerd publiek van 20 t/m 29 december verblijden, verrassen en verwonderen.

Eerder kondigden wij aan dat Erwin Kröplin met zijn vertederende olifanten act in de piste zal staan, net de Italiaans/Franse winnaars van de Bronzen Clown, het Duo Les Rossyann. De Oekraïense acrobaten van Troupe Bingo en de legendarische ‘paardenfamilie’ Donnert zijn ook van de partij tijdens de 43e editie van het grootste kerstcircus van Nederland. Evenals de spectaculaire act “Wheel Of Death” van de Bulgaarse acrobaten Duo Sifolinis en het Russische acrobatengezelschap Asadullin Truppe, dat met de springplank en de Russische-bar, zelfs twee acts zullen opvoeren.

Uitdagende line-up

De diverse en uitdagende line-up wordt gecompleteerd met vijf internationale topacts. Allereerst is daar Robi Berousek die u, met zijn vermaarde ladderact op het puntje van uw stoel zal doen zitten. De 36-jarige Tsjech komt uit een echte circusfamilie, die al meer dan 200 jaar actief is in onder meer jongleren en acrobatiek. Berousek is een meester in het balanceren op de vrijstaande ladder, waarbij de zwaartekracht geen enkele grip op hem lijkt te hebben. De Asadulin Truppe laat naast hun befaamde Russische-bar act op een springplank de meest prachtige (combinatie)sprongen laat zien. Hoogtepunt is de metershoge menselijke toren die de groep neerzet, een meesterlijk kunststuk van balans, timing en beheersing.

Primeur in Nederland

Behalve van vader Gabi en dochter Beverley, die samen een schitterende vrijheidsdressuur uitvoeren, kunt u ook genieten van twee andere leden van de familie Donnert. Sandor en Latoya geven acte de présence als jongleurs te paard. Een sierlijke show, waarbij elegantie, behendigheid en vakmanschap samenkomen. Erwin Kröplin zal u ook nog een tweede keer verrassen met zijn dolkomische zeeleeuwenshow. Air Trio uit Sint Petersburg maakt het circusgezelschap compleet. Drie jonge Russische meiden die een uniek luchtnummer synchroon in een ronddraaiende open kubus uitvoeren. U bent de eerste die deze act in Nederland ziet!

Kaartverkoop

Kerstcircus Ahoy vindt plaats van 20 tot en met 29 december 2013. De kaarten voor deze 43e editie van Kerstcircus Ahoy zijn verkrijgbaar bij de kassa van Ahoy, via de website van Ticketmaster, telefonisch via 0900 235 2469 of 0900 300 1250 (beide €0,45 p/m) en via de bekende voorverkoopadressen.

Russian Barre Asadullin Troupe2

Kijk voor meer in formatie, VIP-arrangementen en toegangsprijzen op www.kerstcircus.nl