Ontwerp snel en eenvoudig je eigen kerstcadeaus

December is bij uitstek de leukste, maar ook de drukste maand van het jaar. Met sinterklaas nog vers in het geheugen zijn we alweer druk op zoek naar leuke en originele kerstcadeaus voor kennissen en familieleden. Persoonlijke en zelfgemaakte cadeaus zijn het mooist om te geven, maar nemen ook het meeste tijd in beslag. Toch zijn er manieren om iemand te verrassen met een creatief, zelfontworpen cadeau, zonder dat je er een volledige dag aan kwijt bent. Op Drukland.nl kun je een aantal originele kerstcadeaus vinden waar je al je creativiteit in kwijt kunt.

Originele kerstcadeaus

Heb je toevallig een leuke vakantie- of groepsfoto van je familieleden? Dan kun je deze op groot formaat cadeau doen. Bij Drukland kun je je foto’s laten drukken op normaal canvas, maar kun je ook kiezen voor een warmer materiaal dat beter bij de kerstsfeer aansluit, zoals bijvoorbeeld een print op hout. Ben je op zoek naar iets waar de (klein)kinderen een tijdje zoet mee zijn? Dan is de fotopuzzel misschien een beter idee. Zoek een leuke foto of afbeelding, en ontwerp binnen een mum van tijd je eigen puzzel. Of fleur de kale, ondergesneeuwde tuin van je tante op met een leuke tuinposter, compleet met palmbomen en azuurblauwe lucht!

Gepersonaliseerde kerstkaarten

Wil je iemand een fijne kerst toewensen met een unieke kerstkaart? Op onze kerstkaarten pagina kun je je zelfontworpen kerstkaart laten drukken. Ook kun je op onze website kiezen uit honderden kerstkaart ontwerpen, om vervolgens je eigen persoonlijke kerstwens aan de kaart toe te voegen.

www.drukland.nl