Maak zelf heerlijke Kerstkoffie

Ingrediënten voor 4 personen:

300 ml volle melk
2 kruidnagels
1 kaneelstokje
125 gram pure chocolade
200 ml slagroom
8 kopjes espresso
150 ml baileys
geraspte chocolade, chocoladevlokken
of cacao voor de garnering

Bereiding:

Verwarm de melk in een steelpannetje maar laat hem net niet koken.
Voeg de kruidnagels en het kaneelstokje toe en laat deze ca. 10 minuten trekken.
Schenk de melk door een zeef en roer er de in stukjes gebroken chocolade doorheen
totdat deze gesmolten is.
Klop de slagroom stijf.
Zet 4 glazen klaar.
Maak de espresso.
Giet in elk glas twee kopjes espresso en 30 ml baileys.
Verdeel vervolgens de chocolademelk over de glazen en schep de slagroom er bovenop.
Garneer de glazen met geraspte chocolade, chocoladevlokken of cacaopoeder.