Kerstverlichting voor de kinderkamer

kerstbomenHet jaar is bijna voorbij, de feestdagen staan voor de deur… de kerstdagen brengen telkens weer een warme sfeer met zich mee. Korte dagen met lange nachten, maar door de kerstverlichting die overal wordt opgehangen en neergezet, is overal gezelligheid te vinden. De woonkamer is versierd, de tuin staat er knus bij. Vooral voor kinderen heeft deze periode iets magisch. Met hun eigen kerstversiering wordt het extra genieten! Vanaf het moment dat ze wakker worden tot ze in slaap vallen kunnen ze constant plezier beleven aan volop kerstsfeer.

Een heel eigen kerstboom!

Een eigen kleine kerstboom op de slaapkamer ziet er al meteen heel gezellig uit. Zo’n kerstboom kan dienen als tijdelijke vervanging voor een nachtlampje, maar natuurlijk ook gewoon als extra decoratie. In het assortiment van Allekabels.nl vind je allerlei soorten en maten kerstboompjes. Een boompje al vanaf 30 centimeter hoog brengt in schattige omvang volop kerstsfeer met zich mee. Maar ook middelgrote of grote bomen kun je online bestellen, alvast versierd of om zelf te versieren met de mooiste kerstballen en slingers. Dat is rustgevend in slaap vallen en vrolijk wakker worden! Misschien al een klein cadeautje eronder leggen?

Kerstkaarsen en kerstkandelaars in alle maten

Kerstkaarsen ogen hartstikke knus, maar zijn ook meteen niet erg veilig. Een heel leuke en handige oplossing hiervoor zijn led-kaarsen. Led was vroeger erg wit licht, maar tegenwoordig zijn ze in alle kleuren te krijgen, waardoor het net echt kaarslicht lijkt! Veel kaarsen zijn van echte was gemaakt, zodat de kerstkaars-look niet van een gewone kaars te onderscheiden is. Er zijn led-theelichtjes om in je eigen theelichthouder te doen, maar er zijn ook heel sfeervolle kaarsen in allerlei kleuren om als op zichzelf staande versiering te gebruiken. Zelfs kerstkaarsen op afstandsbediening, zodat je vanuit bed of de luie stoel de kaarsen aan en uit kunt zetten. Minder roet, veiliger en je hebt jarenlang plezier van de kaarsjes!

kaars1

Niet alleen kerstkaarsjes, maar ook kerstkandelaars zijn een geweldige manier om de kerstsfeer in de kinderkamer te brengen. Er zijn heel klassieke kandelaars, maar ook vrolijke kerstkandelaars waar ook de allerkleinsten blij van worden. Voor het raam of op het nachtkastje, op batterijen of met een stekker, de mogelijkheden zijn eindeloos!

kaars2

Een gezellig kerstfiguur

Een mooi kerstfiguur fleurt niet alleen de voortuin op tijdens de donkere kerstdagen. Binnen zien ze er ook super uit, en ze zijn ook nog eens heel leuk om mee te spelen! Er zijn niet alleen rendieren, sneeuwmannen en kerstmannen, maar ook heel mooie dieren, zoals moeder ijsbeer of moeder pinguïn. Of je haalt het favoriete huisdier in huis, met een hond, een kat of een konijntje. Groot of klein, een kerstfiguur fleurt elke ruimte op. Zeker de kleinsten thuis zullen genieten van een gezellig kerstfiguur.

 

dieren

Knuffelbare kerstversiering

Voor de kleintjes zijn knuffels altijd een welkom gezelschap. Knuffelbare verlichting in de vorm van een kerstknuffel geeft dubbel plezier! Zoals een kerstster die zeven verschillende kleuren projecteert, of een warm ingepakte pinguïn, die slaapliedjes kan afspelen. Het nachtlampje op zijn buik zorgt voor sfeervolle zachte verlichting. En wat dacht je van een muis of smurf die al lekker slaapt op een maantje dat aan het plafond kan worden gehangen? Overdag zijn de knuffels leuk om mee te spelen, en ’s avonds kan hij gezellig mee naar bed. Zo combineer je de warme kerstsfeer met extra speel- en knuffelplezier.

knuffel

Feestelijke kerstslingers
Voor een uitbundige toch eenvoudige manier om de kerstsfeer in de kinderkamer te brengen, zijn kerstslingers de perfecte oplossing. Zulke kerstslingers komen in alle kleuren, vormen en maten. Decoreer het plafond of de wand of het bed met kerststerren, hartjes, kerstballen, sneeuwvlokken… of wat dacht je van een lichtgordijn voor het raam? Zo geniet je tijdens het binnen- en buitenspelen van de gezellige sfeer tijdens de feestdagen.

kerstverlichting

Kerstversiering online bestellen
Al met al zijn er veel mogelijkheden om de kinderkamer te versieren voor de kerstdagen. Mooie versieringen om op te hangen of om neer te zetten, of leuke kerst-items om mee te spelen. Laat de kinderen extra veel genieten van de meest knusse feestdagen, door ook hun eigen kamer in de kerstsfeer onder te dompelen! Uw kerstversiering bestelt u makkelijk online bij Allekabels.nl. Als uw kerstversiering bij ons op voorraad is en u bestelt voor 22:00 uur, dan heeft u het de volgende dag al in huis.

kerstverlichting2