Kerstfair huis Doorn

Heerlijk wintershoppen en inspiratie opdoen voor de feestdagen! Genieten met een warm glaasje Gluhwein van live gezongen Christmas Carols, een hoeden- of roofvogelshow om je vervolgens te verbazen en te verwonderen over het vorstelijke interieur van Huis Doorn! Op vertoon aan de kassa van je Museumkaart ontvang je korting op de entreeprijs.

 

DATA & OPENINGSTIJDEN & ENTREE

• Vrijdag 16 tot en met zondag 18 december 2016
• Elke dag open van 10.00 tot 17.00 uur
• Entree*
Volwassene € 12,– p.p.
Kinderen t/m 18 jaar € 7,– p.p
Kinderen tot 7 jaar Gratis

MAAK VAN DE FEESTDAGEN EEN GROOT FEEST!

De KerstFair is het nieuwste event van de makers van Spirit of Winter Paleis Het Loo. Een nieuw en charmant ‘high end’ event met ruim 70 smaakmakers, trendsetters en vakmensen. Doe inspiratie op om binnen & buiten nog meer in Kerstsfeer te brengen, een mooie tafel te dekken, heerlijk te koken. Of verwen jezelf met de warmte van winterse wollen fashion, een handmade sieraad, hoed of tas… Kortom alles om de feestdagen zo feestelijk mogelijk te maken

WAT IS ER NOG MEER TE DOEN EN TE ZIEN?

Tafelmanieren: Laat je door een heuse butler de tafel etiquette uitleggen zodat je ook thuis ‘vorstelijk’ kan dineren. Serveer je links of rechts? Hoe gebruik je een servet? Hoe schenk je wijn? Hoe dek je een tafel? Kortom hoe heurt het eigenlijk?

Gluren bij de buren…

De KerstFair is voor drie dagende ‘buur’ van Huis Doorn. Dus ga na heerlijk wintershoppen en inspiratie opdoen voor de feestdagen zeker even ‘gluren bij de buren’. Zie hoe vorstelijk en rijk de tafels gedekt zijn met zilveren tafelstukken, handbeschilderd servies, verguld kristal. Alsof elk moment de Keizer met zijn gevolg kan arriveren om aan te zitten aan het diner… en de Keizer heeft een wel heel sportieve bureaustoel…

Wervelende Hoedenmodeshow in de Oranjerie

Elly Stemerdink van ‘Hats by Elly’ en Ria Bernards van ‘RI Design’, twee hoeden ontwerpsters van naam geven op zaterdag 17 december een hoeden modeshow met een whauwfactor in De Oranjerie.

Roofvogelshows

Zie hoe een valk na een imposante vrije vlucht weer aanvliegt op de handschoen van Valkenier Reinier de Vries. Reinier zal o.a. laten zien waar het spreekwoord ‘iemand een loer draaien’ vandaan komt.

Website kerstfairhuisdoorn.nl