Kerstcircus Ahoy wederom geannuleerd

De 50e editie van het Kerstcircus Ahoy stond gepland voor 25 december t/m 2 januari. Helaas heeft de organisatie van Rotterdam Ahoy moeten beslissen om voor de tweede keer het Kerstcircus te annuleren. Ondanks de teleurstelling, komt het circus  in 2022 terug om de 50e editie alsnog magisch en feestelijk te eren.

Het familie-uitje voor tijdens de feestdagen
“Met pijn in ons hart hebben wij de beslissing moeten maken om deze zeer bijzondere editie van het Kerstcircus wederom te moeten annuleren. Meer dan 50 jaar lang wordt er heel hard en met veel plezier gewerkt om een magisch, avontuurlijk en feestelijk circus neer te zetten voor iedereen. Echter, door de huidige COVID-19 situatie met bijbehorende maatregelen en onzekere toekomst is het niet mogelijk om dit te realiseren. We hebben meerdere scenario’s overwogen om het Kerstcircus te laten slagen, maar zijn tot de conclusie gekomen dat het een meer verantwoorde en volwaardige editie verdient”, aldus Event Manager Kim Vrolijk.

Feestelijke 50-jarige jubileum editie
De traditiegetrouwe bezoekers van Kerstcircus Ahoy hoeven zich geen zorgen te maken. Ondanks het feit dat de jubileumeditie wordt uitgesteld zijn we er van overtuigd dat volgend jaar in volle glorie het Kerstcircus gevierd zal worden. Natuurlijk zetten we de jarenlange traditie van Ahoy voort en zien we iedereen graag terug in passende feestelijke stemming tijdens het Kerstcircus Ahoy van 25 december 2022 tot en met 1 januari 2023.

Website Kerstcircus: www.kerstcircus.nl