Kerstcircus Ahoy

Komt dat zien! Komt dat zien! Kerstcircus Ahoy, een klassiek circus voor jong en oud met spectaculaire en verrassende acts!

Verras uw familie met een onvergetelijke voorstelling van het grootste circus van Nederland: Kerstcircus Ahoy! Met vele spectaculaire acts voor jong en oud: van sensationele acrobatiek tot de hilarische clowns. Kortom, alle ingrediënten voor een onvergetelijke voorstelling voor jong als oud. Het leukste uitje in de kerstvakantie

OVER KERSTCIRCUS AHOY

Het Kerstcircus in Rotterdam Ahoy kent een lange geschiedenis, dit jaar vindt het Kerstcircus namelijk al voor de 51ste keer plaats! Voor velen zijn de feestdagen niet compleet zonder een bezoek aan het circus. Het is een traditie die bij de feestdagen hoort, net als het kerstdiner met familie of de oliebollen tijdens de jaarwisseling.

Al sinds jaar en dag is de heer Fernand Banning de circusdirecteur die het hele circusprogramma tot stand brengt, hij kent immers de internationale circuswereld door en door. Ieder jaar weet hij weer de meest verrassende en bijzondere circusartiesten naar Rotterdam Ahoy te halen. Van trapeze acts tot jongleurs en van acrobaten tot shows met honden. En of de circusartiesten nu uit Spanje, China of Brazilië komen, het is een familie die allemaal dezelfde circustaal spreken. Ze hebben samen maar één doel en dat is het hooggeëerde circuspubliek te vermaken en verbazen!

Van 25 december 2023 t/m 1 januari 2024 zijn er bijna elke dag twee circusshows.

Website Kerstcircus: www.kerstcircus.nl