Kerst in het Julianapark 2019

Goed nieuws! Er komt dit jaar toch een editie van Kerst in het Julianapark. Het wordt anders en kleiner dan voorgaande edities, maar wel zoals altijd vol warmte en licht.

Eerder dit jaar moesten we met pijn in het hart meedelen dat Kerst in het Julianapark dit jaar niet door zou kunnen gaan doordat een aantal belangrijke rollen niet ingevuld konden worden. De lopende theatervoorstelling, zoals bij de voorgaande edities, is daardoor dit jaar niet mogelijk. Maar… we zijn met betrokken wijkbewoners op zoek gegaan naar een mooi alternatief en dat hebben we gevonden! Op zaterdag 16 december 2023 is er een sfeervolle lichtjestocht door het park. Onderweg kun je je verwonderen over de creativiteit die er is in de wijk – en die kan allerlei vormen aannemen. Het wordt anders, maar net zo sfeervol.

Dus: Zet zaterdag 16 december 2023 in je agenda en kom je verwonderen in het Julianapark!

Kinderworkshops bij het Antje Drijver Paviljoen
De pret begint op 16 december ’s middags al. Kinderen kunnen dan meedoen aan creatieve workshops bij het Antje Drijver Paviljoen in het park. Onder begeleiding gaan ze iets moois maken. De eindresultaten zijn te zien tijdens de lichtjeswandeling ’s avonds. Zodra het programma bekend is, volgt meer informatie over dit onderdeel.

Vrijwilligers gezocht
Om iets moois neer te zetten, zijn veel handjes nodig. Ook jij kunt onderdeel zijn van dit bijzondere evenement. Wil je meehelpen op 16 december? Meldt je dan snel aan als vrijwilliger. Ook als je wilt helpen in de voorbereiding ben je van harte welkom. Er is van alles te doen, dus ook iets wat bij jou past. Aanmelden als vrijwilliger kan via info@kerstinhetjulianapark.nl.

Kerst in het Julianapark – we doen het samen
Kerst in het Julianapark brengt de wijk samen, zo vlak voor de feestdagen. Het is een evenement voor de wijk, maar zeker ook ván de wijk. Een enthousiaste groep vrijwilligers zorgt ervoor dat het evenement goeden veilig verloopt. Veel mensen uit de wijk werken mee om elk jaar weer een unieke editie van Kerst in het Julianapark neer te zetten. Ook ondernemers uit de wijk steunen Kerst in het Julianapark door te sponsoren en te helpen waar ze kunnen. Samen maken we er een bijzondere dag van!

Kijk voor meer informatie op Kerst in het Julianapark