HOOGGEËERD PUBLIEK!

Groot Kerstcircus Den Haag bestaat dit jaar 20 jaar. Geheel in Las Vegas thema vieren wij dit met de grootste illusieshow van Europa, uitgevoerd door de Franse illusionist Frederic Schulz, beter bekend als Magic Jidinis. Hiermee heeft het kerstcircus een primeur van de grootste illusieshow die ooit in een tent is uitgevoerd. Voor veel gezinnen is het een jaarlijkse traditie geworden om terug te komen naar Groot Kerstcircus Den Haag. Zo komt het circus ieder jaar met nieuwe, originele acts, welke nooit eerder vertoond zijn in Nederland. Mis dit niet! De extreme stunts van de ‘Globe of death riders’, verbluffende acrobatiek op de ‘High wire’ en de humor van Clown Frenky zorgen voor een onvergetelijke show! Groot Kerstcircus Den Haag is van 22 december 2018 t/m 6 januari 2019 te zien op het Malieveld.

Artiesten

Groot Kerstcircus Den Haag verenigt het beste uit de internationale circuswereld in de piste en is uniek in Nederland. De opzwepende muziek en showgirls ondersteunen de show. Alles is uit de kast gehaald om u een onvergetelijke middag of avond te bezorgen met het hele gezin. Eén van de sterkste mannen ter wereld die een auto van 3 ton over zich heen laat rijden en prachtige acrobatiek hoog boven de piste zullen u verbazen en verwonderen tijdens deze prachtige kerstshow!

Tickets

Groot Kerstcircus Den Haag is van 22 december 2018 t/m 6 januari 2019 geheel in Vegas thema te zien op het Malieveld. Wilt u met het hele gezin tijdens de kerstdagen naar Groot Kerstcircus Den Haag? Wacht dan niet langer en reserveer direct uw tickets voor de rang van uw keuze. Tickets zijn zowel online via onze website als telefonisch via 0900 – 300 6000 (60 cpm) verkrijgbaar.

meer informatie over het Kerstcircus