Chinese sterren schitteren bij grootste kerstcircus

CHINESE STERREN SCHITTEREN BIJ GROOT KERSTCIRCUS DEN HAAG

Al meer dan 20 jaar geeft Groot Kerstcircus Den Haag tijdens de kerstvakantie voorstellingen voor groot en klein op het Malieveld. De show is altijd nieuw en verrassend. Dit jaar komt een wel heel bijzondere groep artiesten naar Groot Kerstcircus Den Haag. Na vele jaren van afwezigheid komt het Chinees Nationaal Circus eindelijk weer naar Nederland. Het gezelschap presenteert een exclusief gala programma voor het hele gezin in Den Haag. Samen met de Spaanse clown Juanes en zijn Franse collega Ferdinand zorgen de Chinese topacrobaten voor de ultieme familieshow tijdens de kerstvakantie. Geniet van spectaculaire acrobatiek, dansende draken en vrolijke comedy in een voorstelling voor alle leeftijden. Mis het niet!

Groot Kerstcircus Den Haag met Chinese topacrobaten op het Malieveld 21.12.2019-5.1.2020

Artiesten

Laat u betoveren door topacrobaten, magiërs en sprookjes uit de Volksrepubliek China! Vrolijk, ongekend spectaculair en onvergetelijk. Groot Kerstcircus Den Haag presenteert dit jaar exclusief een ensemble van het Chinees Nationaal Circus op het Malieveld. Meer dan dertig artiesten zorgen samen voor een show die geschikt is voor de hele familie en perfect past bij de feestdagen. Geniet van verbazingwekkende acrobatiek, exotische kostuums, dansende draken en heerlijke comedy bij deze nieuwe editie van Groot Kerstcircus Den Haag.

Tickets

De kaartverkoop voor Groot Kerstcircus Den Haag is gestart. Boek snel tickets voor deze populaire familieshow met dit jaar regelrechte wereldsensaties van het Chinees Nationaal Circus. De beschikbaarheid is beperkt. Groot Kerstcircus Den Haag is slechts twee weken op het Malieveld te zien. Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar! Reserveer direct de beste plaatsen voor de voorstelling van uw keuze.

meer informatie over het Kerstcircus