Een magische kerst bij kasteel De Haar

8 december 2020 t/m 3 januari 2021

It’s almost the most wonderful time of the year!

Het grootste en meest luxueuze kasteel van hun land staat helemaal in het teken van kerst. Kasteel de Haar is tijdens de donkere dagen omgetoverd tot een sfeervol en betoverend kerstkasteel. Beleef het echte kerstgevoel dankzij prachtig gedecoreerde kerstbomen, met guirlandes versierde balustrades, kaarsen en lichtjes die je tegemoet schitteren en sfeervolle kerststukken. Als topstuk staat er een 8 meter grote kerstboom in de Main Hall! 

Het park van De Haar leent zich uitstekend voor een winterse wandeling bijvoorbeeld als afsluiting van het kasteelbezoek. Met een park van 55 hectare waarin zich onder andere; Engelse en Franse stijltuinen, een Hertenkamp, een doolhof, kronkelende paden en lommerrijke bruggetjes bevinden, wordt deze kerst op Kasteel de Haar onvergetelijk.

Kasteel van binnen

Vrijdag 18 december t/m woensdag 23 december is Kasteel de Haar exclusief in de avonduren te bezoeken. Volg de lichtjes in het park naar het sfeervol verlicht kasteel en ontdek hoe intiem een bezoek voelt wanneer de lichten gedimd zijn en de sfeervolle kerstlichtjes en kaarsen je tegemoet schitteren.

BEZOEKERSINFORMATIE & OPENINGSTIJDEN

Van 8 december t/m 3 januari is Kasteel de Haar en het park te bezoeken in kerstsferen. De exclusieve avondopenstelling is te boeken van 18 december t/m 23 december. Voor deze activiteit gelden de reguliere toegangsprijzen van het kasteel, er zijn geen extra kosten aan verbonden. Let op: er is slechts een beperkte beschikbaarheid.

PSSSST… EEN WEL HEEL EXCLUSIEVE KASTEELERVARING IN DE KERSTVAKANTIE?

Kasteel de Haar presenteert: ‘Onder de pannen’.  Een uniek avontuur langs weergangen, zolders, torens en wenteltrappen onder leiding van een privégids in de kerstvakantie. Inclusief augmented reality elementen voor de ultieme kasteelbeleving!

Website Kasteel De Haar: www.kasteeldehaar.nl