Cadeautips voor de kleintjes

baby-21971_960_720Inspiratie vinden voor kerstcadeaus kan soms nog een hele opgave zijn. Dit is extra van toepassing als je een leuk cadeau zoekt voor kersverse ouders. Er zijn natuurlijk ontzettend veel baby-cadeaus beschikbaar, zoals bijvoorbeeld rammelaars, muziekklokjes en allerlei soorten speelgoed. De kans is echter groot is dat ouders deze cadeautje allang in hun bezit hebben, via kraamgeschenken en babyshowers. Babypark geeft je alvast een aantal handige cadeau-tips waarmee je de ouders en hun kindje gegarandeerd gelukkig maakt.

Het mooie aan een cadeau zoeken voor kleine kindjes is het feit dat je van sommige baby-artikelen nooit teveel kunt aanschaffen. Zo zal iedere ouder dolgelukkig worden van een set frisse, nieuwe wikkelrokken, washandjes, rompertjes, slabbetjes en spuugdoekjes.

Deze producten kun je vaak in allerlei leuke kleuren en prints vinden, waardoor je deze standaard baby-artikelen toch kan voorzien van een originele twist.

Wie knuffeldoekjes zegt moet meteen denken aan Linus, het jongetje uit de Snoopy-boeken die onafscheidelijk met zijn knuffeldoek leeft. Met een knuffeldoekje kan het kindje lekker spelen en knuffelen, terwijl het dankzij de zachte materialen ook een comfortabel en veilig gevoel geeft. Knuffeldoekjes komen in allerlei soorten, denk bijvoorbeeld aan een knuffeldoek in de vorm van een hart, of die lijkt op een olifantje, een koe of een konijn.

Ons advies: kies voor een geschenk dat ouders altijd handig van pas komt, zo loop je niet het gevaar dat je de zoveelste knuffel of rammelaar onder de kerstboom legt. Natuurlijk is het ook niet erg om vooraf even met de ouders te bespreken of ze nog specifieke dingen nodig hebben, dan ben je er 100 procent zeker van dat je kerstcadeau een schot in de roos is.