Beleef de vonk met SingelSpark 2017

Ook dit jaar ontsteekt Fields of Wonder een creatieve vonk met winterse KerstTochten. Op twaalf locaties langs de singels zijn verlichte kunstobjecten te vinden. Wie zich in de donkere dagen van het jaar langs het water begeeft komt in aanraking met de lichtbakens en kan in gedachten iets van het licht met zich mee nemen. SingelSpark is een route van licht die zorgt voor een verbinding tussen het centrum en de wijken daaromheen. De singel vormt letterlijk een weerspiegeling van alles wat zich rondom de ‘scheidslijn’ van het centrum en daarbuiten afspeelt.

Van 17 tot en met 30 december is iedereen welkom om de vonk van de singels te zien overspringen. Iedereen kan de route zelfstandig lopen of fietsen met behulp van onze plattegrond met uitleg over de kunstenaars en hun werk. De plattegrond is vanaf half december voor €2,50 verkrijgbaar bij VVV-Kantoor Leiden (Stationsweg 26) en Hof van Sijthoff (Doezastraat 1b). Je kunt je ook aansluiten bij de feestelijke KerstTochten op zondag 17 december. Wij raden wel aan om vooraf te reserveren.

Reserveren via (info@fieldsofwonder.nl)

KerstTocht, zondag 17 december 2017

Entree: € 2,50 p.p.

Om 16.00 uur en 20.00 uur verzamelen we bij Hof van Sijthoff (Doezastraat 1b). Je kunt ter plekke kiezen tussen een tocht langs alle kunstwerken (duur 2 uur) en een kortere tocht langs een selectie van objecten (duur 1 uur). Onderweg worden de deelnemers verrast met theatrale acts. De groepen nemen de vonk mee en brengen die over op iedereen die dat nodig heeft in de soms eenzame dagen rond kerst.

kijk eens op singelspark voor meer informatie