Opening Winter Wonderland Zeist

VRIJDAG 7 DECEMBER: OPENING WINTER WONDERLAND ZEIST

Om meer beleving in het centrum te krijgen hebben diverse lokale ondernemers, Gemeente Zeist, Sectie 5, Leuk in Zeist en Ijstijd KNSB de handen in een geslagen voor het grootste evenement van het jaar. Winter Wonderland Zeist is een feit!

Vanaf 7 december 2018 t/m 6 januari 2019 hebben wij de grootste overdekte ijsbaan van de regio met 300m2 ECHT ijs. Winter Wonderland Zeist is iedere dag open van 12:00 tot 21:00. De plek voor het ultieme warme Kerstgevoel! Er zijn talrijke leuke activiteiten zoals Kerst Markt 2019, Truck Parade, Wibi On Ice, Winter Wonderland Live, Zeist Zingt, Meet & Greet met de Kerstman, Foute Kersttrui Borrel, Disco schaatsen, de Santa Run en ga zo maar door.

In het verwarmde Winter Wonderland Grand Café Winter Wünderbar kan iedereen lekker genieten van wat het bruisende centrum van Zeist te bieden heeft. In de directe omgeving zijn ruim voldoende parkeergarages en de bushalte ligt om de hoek.

Met diverse koopavonden en koopzondagen in het verschiet is het centrum de bruisende plek om je Kerstinkopen te doen. Wat is er nou leuker om dit te combineren met een uitje met het gehele gezin naar Winter Wonderland Zeist? Geniet met een heerlijke kop warme chocomel van alles wat het centrum te bieden heeft. Kijkend vanuit het verwarmde Grand Café op de ijsbaan hoe de kinderen zich vermaken. Kan Kerst nog mooier?

De kosten voor het het schaatsen zijn € 4.,50 Heb je geen eigen schaatsen? Geen probleem, die kun je bij de ijsbaan huren voor €2,-. Let op Handschoenen zijn VERPLICHT!

VOOR ALLE INS&OUTS
Kijk voor meer informatie op www.winterwonderlandzeist.nl

Winter Wonderland Zeist is een initiatief van
Lokale Ondernemers, Gemeente Zeist, Winkeliers Emmaplein, Sectie 5, Ijstijd KNSB, Centrummanagement, Grand Cafe De Heren van Zeist.