Opening Winter Wonderland Zeist

Dit jaar staat Kerststad Zeist weer vol met diverse activiteiten en dat alles rondom Winter Wonderland Zeist met de grootste ijsbaan van Midden Nederland het is ijstijd met meer dan 300 vm echt ijs!!

Gesitueerd midden in het centrum op het vernieuwde Emmaplein.

Diverse organisaties en ondernemers hebben de handen in één geslagen voor het grootste evenement van het jaar te organiseren, Winter Wonderland Zeist 2019 is een feit!

Vanaf 6 december 2019 t/m 5 januari 2020 hebben wij de grootste overdekte ijsbaan van de regio met 300m2 ECHT ijs.

Winter Wonderland Zeist is open van maandag t/m donderdag: 12:00 tot 21:00, vrijdag en zaterdag van 11:00-21:00, en zondag van 11:00-21:00 . In de Kerstvakantie opent Winter Wonderland Zeist zelfs een uurtje eerder namelijk vanaf 11:00.

Winter Wonderland Zeist is dé plek voor het ultieme warme Kerstgevoel! Er zijn talrijke leuke extra activiteiten zoals:

  • Kerstbraderie 2019
  • Verlichte Truck Parade
  • Jan Vayne On Ice
  • Zeist Zingt
  • Disco schaatsen elke woensdag middag
  • Santa Run
  • Fluitketel Curling (Meld je nu aan met je team)

In het verwarmde Winter Wonderland Grand Café Winter Wünderbar kan iedereen lekker genieten van het uitzicht op de ijsbaan onder het genot van een hapje en een drankje en daarbij alles wat het bruisende centrum van Zeist te bieden heeft. In de directe omgeving zijn ruim voldoende parkeergarages en de bushalte ligt om de hoek.

Met diverse koopavonden en koopzondagen in het verschiet is het centrum de bruisende plek om je Kerstinkopen te doen. Wat is er nou leuker om dit te combineren met een uitje met het gehele gezin naar Winter Wonderland Zeist? Kijkend vanuit het verwarmde Grand Café Winter Wünderbar op de ijsbaan hoe de mensen zich vermaken. Kan Kerst nog mooier?

VOOR ALLE INS&OUTS

Kijk voor meer informatie op www.winterwonderlandzeist.nl