Kerstshow 2018 Leurs

De kerstshow van Tuincentrum Leurs is inmiddels een begrip geworden in Nederland en Duitsland. Ieder jaar opnieuw presenteren we tijdens de wintermaanden een kerstshow vol inspiratie en de allernieuwste kersttrends. Tuincentrum Leurs is meerdere malen in de prijzen gevallen met de verkiezing van Beste Kerstshow van Nederland. Dit jaar presenteren wij onze jaarlijkse kerstshow weer in onze nieuwbouw van 4.000 m2 en in gedeeltes van de rest van ons tuincentrum. Met de kerstshow willen we onszelf opnieuw overtreffen en jou een nóg mooiere kerstshow te presenteren in een prachtige droomwereld.

Opening kerstshow 2018

Een van Nederlands grootste kerstshows is geopend vanaf donderdag 27 september. Jaarlijks trekt Tuincentrum Leurs meer dan 350.000 bezoekers met hun prachtige kerstshow. Wie straks binnenloopt bij Tuincentrum Leurs, komt terecht in een wondere wereld vol beleving en inspiratie. Laat je verrassen door de nieuwste najaarstrends op het gebied van interieur, kleur en lifestyle. Nieuwsgierig? Bezoek dan onze Kerstshow!

Lemax, creeër je eigen droomwereld

Met Lemax producten kun je een complete miniatuur droomwereld creëeren van gezellige pleinen met schaatsbanen en waar mensen samen zitten rondom een kampvuur tot complete skiresorts met pistes en gondelbanen! Op onze kerstshow kijk je je ogen uit in onze Lemax miniatuurwereld waarin vrijwel alle thema’s van Lemax tentoongesteld worden.

Kerstshow ‘Christmas around the world’

Bij Tuincentrum Leurs kun je met de hele familie een hele dag komen funshoppen.
Reis met ons mee van land naar land en geniet van alle diverse kerstsferen! Werelds!
In ons Tuincafé en restaurant La Piazza kun je heerlijk genieten terwijl de kinderen zich kunnen uitleven in de indoor speeltuin.

Ruime openingstijden en gratis parkeren.

Ze zijn 363 dagen per jaar geopend met ruime openingstijden en je kunt bij ons gratis parkeren.

Tuincentrum Leurs
Straelseweg 370, 5916 AD Venlo