De Kerstman komt op de fiets dit jaar

Een fietskrat onder de boom… 

Met als motto ‘Een fietskrat onder de boom…’ heeft Fietsparadijs.com een reeds veel gedeelde video-kerstkaart de wereld ingestuurd. Hierin onderneemt de Kerstman een barre tocht vanuit Beverwijk, dwars door de polder, naar het Centraal Station van Amsterdam. Daar laat hij, onder vele nieuwsgierige ogen, zijn meegebrachte kerstboom pontificaal staan. Maar… gaat het eigenlijk wel om de boom?

Ludieke fietskrat-tour

Media 73, het bedrijf achter Fietsparadijs.com, koos voor een ludiek gefilmd avontuur op de transportfiets, met op de voordrager een bijzondere, sfeervolle uitrusting. Tijdens de fietskrat-tour zwoegt de Kerstman zich in het zweet, maar finisht hij uiteindelijk zegevierend bij zijn doel…

‘Kop eraf’ voor Fietsparadijs.com

Met deze video, die ook dienst doet als virale kerstboodschap, accentueert Media 73 de ontwikkeling die het bedrijf in het bijna voorbije kalenderjaar heeft doorgemaakt. Een sterke, gezonde groei van meerdere webshops, met elk een niche op het gebied van accessoires voor de fiets, heeft in de herfst van 2017 geleid tot een nieuw, centraal uithangbord: de genoemde webwinkel Fietsparadijs.com.

Fietsaccessoires prominent in beeld

Een belangrijke filosofie van Media 73 en deze shop is om de aandacht voor service te vertalen naar heldere productomschrijvingen en bijbehorende fotografie. Zo zijn steeds meer fietsaccessoires zoals fietstassen, fietssloten, fietsstoeltjes, kinderfietshelmen, fietsmanden en overig toebehoren (óók voor de kinderfiets) inmiddels herkenbaar aan professionele beelden uit de geheel nieuwe, eigen studio.

Video-commercial vestigt aandacht op krat als kerstcadeau

De reclamespotprimeur van Fietsparadijs.com heeft inmiddels zijn online opwachting gemaakt op Facebook, YouTube en Instagram. Het is een niet-pretentieuze, vooral vrolijke en grappige registratie van ‘Santa Claus’ die de aandacht vestigt op een concrete tip voor een kerstcadeau: de fietskrat.

Fietskrat ook ideaal als kerstpakket

De kerstgeboorte van ‘Denk ook eens aan een krat onder de boom!’ komt voort uit de kenmerken van deze fietsaccessoire: betaalbaar, populair, verkrijgbaar in veel varianten en ideaal om eventueel nog meerdere cadeautjes in te stoppen. Daarmee is het ook bij uitstek geschikt als basis voor het kerstpakket voor medewerkers en/of relaties. Bovendien is het een letterlijk groot én veelal onverwacht, dus origineel cadeau.