Kerstfeest voor senioren in De Meerkerk

Hoofddorp, 20171213 — Traditiegetrouw organiseert De Meerkerk even voor Kerst een Kerstfeest voor senioren. Een feestelijke ochtend en middag bedoeld voor senioren van binnen en buiten De Meerkerk; dus ook mensen van buiten de kerk worden van harte uitgenodigd om dit feest woensdag 20 december mee te komen vieren.

Vanuit de gedachte dat Kerstfeest ook een feest van ontmoeting is, hoopt men veel senioren te ontvangen. Alleen thuis zitten op deze donkere dagen voor Kerst is dus niet nodig. De gasten wacht een sfeervol samenzijn met kerstsamenzang, muziek, een overdenking, een geheel verzorgde lunch en na de lunch een gezellig middagprogramma.

Deelname is gratis, vooraf opgeven in verband met de lunch, wordt op prijs gesteld en kan via de website: www.meerkerk.nl of telefonisch op werkdagen onder nummer 023 56 358 72.

Het Kerstfeest voor senioren wordt gevierd op woensdag 20 december, inloop rond 10.30 uur, aanvang 11.00 uur en afsluiting om 15.30 uur, De Meerkerk, Bennebroekerweg 515 Hoofddorp.