Wat trek jij aan met de Kerstdagen

Wat doe jij aan met kerst? Om ervoor te zorgen dat je goed voor de dag komt op de kerstborrels en familiebezoekjes, geeft Dresscode.nl tips en stijladvies over jouw kerstoutfit voor dit jaar.

Voor de dames zijn de kerstdagen het ideale moment om te pronken met hun meest sierlijke kerstjurkjes. De kerstjurkjes kun je opfleuren met passende accessoires en feestelijke hakken. Zwart en rood zijn de meest gedragen kleuren tijdens de Kerst, maar over het algemeen gelden er geen echte kleurregels. Dat betekent dat typische zomerkleuren niet zijn uitgesloten en dat je op zoek kunt naar een kerstjurkje in feestelijke, opvallende kleuren!

Ook de kersttrui is dit jaar weer bijzonder populair. Het foute mode-item wordt steeds vaker op kerstborrels en kerstfeesten gedragen. Dames dragen de trui niet alleen boven een spijkerbroek, maar dragen de trui ook boven een zwarte panty, short of rokje. Heren kunnen onder hun trui een (spijker)blouse dragen en combineren de kersttrui het liefst met een nette donkerkleurige spijkerbroek óf een bijpassende chino. Overigens hoeft de kersttrui niet altijd te matchen met de rest van je outfit. Voor de kersttrui geldt namelijk: ‘hoe meer franje, hoe beter’ en daarom mag de kersttrui zelfs een beetje vloeken!

kerst dresscode