De 7 mooiste jurkjes voor Kerst

Wil jij een stralende look hebben met Kerst? Natuurlijk kan een mooi kerstjurkje dan niet ontbreken.   En dan bedoelen we geen triomfantelijke kerstmanachtige pakjes, maar elegante jurkjes uit onze speciaal samengestelde kerstcollectie.

Speciaal voor de Kerst zochten we onze leukste kerstjurkjes voor je uit, volledig in lijn met de laatste trends voor aankomende winter. Bekijk het volledige aanbod kerstjurkjes op onze website en kies jouw perfecte jurkje voor Kerst. Voor elke stijl hebben we een geschikte jurk. Ga jij voor sexy of gewoon voor chique? Kies de stijl die bij jou past en ga zelfverzekerd de feestdagen in. Deze verschillende jurkjes laten zien dat je op verschillende manieren er prachtig bij kunt lopen.

Shiny
Dit jurkje is speciaal voor de echte glitter- en glamour liefhebber die de show wil stelen tijdens het kerstdiner. De stralende elementen op dit jurkje zorgen ervoor dat je bij iedereen in het oog valt. Wie wil dat jou niet?

shiny

Sexy
Kerst is de ideale gelegenheid voor de iets gewaagdere jurkjes. Deze sexy en stoere jurk heeft geen mouwen en komt ruim boven de knieën uit. Laat zien dat je trots bent op je eigen lichaam en kies voor sexy!

sexy

Chique
Deze chique rode jurk is zeer elegant en brengt je in stijl de Kerstdagen door. Wil jij bewonderd worden om je goede smaak en stijlvolle keuze? Dan raden we deze zeker aan.

chique

Hip
Ben jij niet zo van het traditionele en loop je liever rond in een jurkje dat perfect past in het huidige modebeeld? Dan is deze groen getinte katoenen jurk uitermate geschikt voor jou. Maak het totaalplaatje af met hoge kousen, volledig in de stijl van Kerst.

hip

Classy
Dit classy kerstjurkje moet iedere vrouw eigenlijk in haar kledingkast hebben hangen. Het jurkje met de kanten mouwen is in traditioneel zwart en valt net over de knie. Met dit topstuk zit je gegarandeerd goed.

classy

Subtiel
Kies je liever voor een veilig model dat toch heel erg mooi is. Dit jurkje is uitermate geschikt voor vrouwen die niet per se de show hoeven stelen, maar er toch verzorgd uit willen zien. Met de nonchalante strikband rond de middel oogt deze jurk erg elegant en modern tegelijk.

subtiel

Opvallend
Waarom altijd veilig in het zwart als felgroen ook kan, of sterker nog: fantastisch mooi staat. Deze felgroene jurk van kant past uitstekend bij de kerstboom is bovendien van zeer goede kwaliteit. Ideaal voor als je graag de schouders naar voren wil laten komen.

opvallend