Voorverkoop is gestart

Het lijkt misschien nog ver weg, maar van 22 december tot en met 6 januari staat Groot Kerstcircus Den Haag weer op het Malieveld! Dit jaar bestaat Groot Kerstcircus Den Haag twintig jaar en daarom halen wij alles uit de kast! Dit geldt zowel voor de voorstelling als voor de tent.

Las Vegas-thema

De show krijgt een Las Vegas-thema en er is een professioneel showballet wat voor extra Vegas-flair zorgt. Verder blijven we trouw aan het klassieke circus en presenteren we een compleet nieuwe voorstelling voor het hele gezin. Acts uit alle delen van de wereld komen wederom exclusief voor Groot Kerstcircus De Haag naar het Malieveld. U ziet onder meer stunts op het rad des doods, een spectaculaire act op de hoge draad, hoelahoep artiesten, een luchtballet en crossmotoren die racen door een metalen globe.

Nederlandse inbreng

Er is ook Nederlandse inbreng. Clown Frenky was vorig jaar reeds in ons circus te zien met komische, romantische en soms poëtische reprises. Het succes was dusdanig dat we ook voor de komende editie een beroep op hem doen. Spreekstalmeester is de Nederlandse musicalster Bert Simhoffer. Hij presenteert – deels zingend – de nieuwe show.

De voorverkoop is vandaag gestart dus boek snel je tickets en laat je deze kerstvakantie verrassen!