Spectaculaire show met vliegende kerstman in Bochum

Kom genieten van de feestelijke stemming op een van de mooiste kerstmarkten in het Ruhrgebied. Elk jaar komen honderdduizenden bezoekers af op de meer dan 200 liefdevol versierde en verlichte kraampjes tussen het dennengroen. Bij veel van de kraampjes kunt u nog zien hoe de producten om ambachtelijke wijze worden gemaakt. Wat te denken van kerstboomversiering, keramiek, glaswerk, kaarsen of houten speelgoed? Op het open kerstpodium van de Sparkasse Bochum wordt vrijdags tot en met zondags voor amusement gezorgd.

De Bochumse kerstmarkt is gestart op 22 november tot duurt tot en met 23 december 2018 dagelijks van 12 uur tot 21 uur geopend.

Uniek in het Ruhrgebied:  De “vliegende kerstman”

Al voor het tiende jaar gaat de kerstman op de Bochumse kerstmarkt de lucht in. De artiestenfamilie Falko Traber zorgt dagelijks om 17 en 19 uur voor een bijzonder spektakel op het hoge koord. Nadat de Kerstman door de kinderen is geroepen, zweeft hij op zijn door rendieren voortgetrokken slee over de Dr.-Ruer-Platz. Vervolgens begroet hij de bezoekers vanaf het kerstpodium van de Sparkasse Bochum. Kinderen die samen met hem een lied zingen of een gedicht op zeggen, krijgen een mooie verrassing mee naar huis.

De “vliegende kerstman” boven de Dr.-Ruer-Platz / Foto: Bochum Marketing GmbH, Michael Grosler

Neem eens een kijkje op de site