Kerstpakketten kiezen: 3 keuzes met voor ieder wat wils

Medewerkers verrassen met een leuk kerstpakket of zelf op zoek naar iets leuks om aan iemand anders uit te delen? Er zijn verschillende leuke kerstpakketten beschikbaar, waarmee er voor ieder wat wils te kiezen valt. Drie van de beste mogelijkheden? De Gold Delight, Big Red Christman en Vanalles Wat van kerstpakkettenkiezer.nl.

Gold Delight Het kerstpakket Gold Delight is bijvoorbeeld voorzien van een mooie lantaarn en een kaars, net als een pak appelsap, pinda’s en pralines. Het is een pakket dat het thuis meteen gezellig maakt, dankzij de luxe uitstraling en de warmte die er vanuit gaat. Het kerstpakket is voorzien van een feestelijke geschenkdoos, zodat het een feestje is om deze alleen al uit te pakken.

Big Red Christmas

Ook de Big Red Christmas vormt een uitstekende keuze als kerstpakket. Dit pakket heeft de traditionele rode kleur en zit werkelijk vol met lekkers. Er zijn 53 artikelen beschikbaar, waaronder snacks met pepersmaak en bijvoorbeeld zowel bier, wijn als wat cola. Er zit een houten Mikadospel in om samen te gaan spelen en dankzij de koekreep valt er tussendoor ook nog wat te eten.

kerstpakkettenkiezerVanalles Wat

Het Vanalles Wat kerstpakket vormt de ideale keuze voor wie niet goed kan kiezen. Dankzij zoet, hartig, alcohol en fris is er van alles beschikbaar. In het pakket vind je bijvoorbeeld een cadeaubon van de Postcode Loterij, net als een kerst magazine en een cadeaucheque van Landal Greenparks. Op die manier heeft het kerstpakket zelfs wat te bieden voor iemand die niet zo houdt van de verschillende ingrediënten.

Je hebt de keuze uit verschillende kerstpakketten, waardoor je voor ieder wat wils kunt selecteren. De kerstpakketten zijn rijk gevuld en zorgen er daarmee voor dat je de ontvanger op een heel leuke wijze kunt verrassen met een pakket vol met lekkers en leuke dingen.