Kerstjurkje

Er is al een aantal jaren een foutleuke trend zichtbaar tijdens de kerst, namelijk: de kersttrui,. Ook het kersttuniekje kennen we bijna allemaal, maar voor degene die al een kersttrui hebben of dat liever niet aan willen hebben, en er iets vrouwelijker uit willen zien is er iets nieuws: het Kerstjurkje.

Verschillende kerstjurkjes

Het kerstjurkje is een dun jurkje met een vrolijke kerstprint in verschillende kleuren. Zo is er een model in het zwart met allerlei kerst items erop, maar ook eentje met bijvoorbeeld alleen maar rendieren. De kerstjurkjes zijn al een aantal keer gespot op social media, maar zijn toch nog niet echt bekend bij het grote publiek. Wees daarom uniek tijdens deze kerst en in plaats van een foute kersttrui te kopen, koop je dit jaar een vrolijke, foute maar toch op en top vrouwelijk kerstjurkje.

Draag dit vrolijke kerstjurkje op een jeans of op een legging en je loopt er zeker weten modieus bij. En bovendien compleet in kerstsfeer. Zo’n kerstjurkje is bijvoorbeeld perfect voor de foute kersttruienborrel op je werk of tijdens het kerstdiner met je familie of schoonfamilie. Helemaal leuk voor de vrouwen die er toch net even anders bij willen lopen tijdens Kerst.

Gebreid kerstjurkje

Er is ook een model eigenlijk wat meer een langere kersttrui is, ook wel een tuniek genoemd. Dit kersttuniekje is van 100% acryl met een leuke kerstprint. Deze kersttuniekjes zijn iets warmer de kerstjurkjes, maar toch zeker net zo leuk. Dus als je niet van zo’n oversized kersttrui houdt, maar toch mee wilt doen met deze hype dan is het kerstjurkje een goed en leuk alternatief om er toch heel feestelijk uit te zien.