Een Rampzalige Kerstplaat met Boesjans


Dit zijn Boesjans, een comedysketch-gezelschap bestaande uit acteurs, schrijvers en een liedschrijver/muzikant. Gewapend met pruiken, snorretjes en absurditeit brengt Boesjans dynamische voorstellingen met snelle sketches en hilarische liedjes waarin de wonderlijke gedragingen der mensheid op de hak worden genomen.

Na vijf jaar kerstvoorstellingen te hebben gemaakt, met een scala aan speciaal daarvoor geschreven kerstnummers is het tijd voor Theatergroep Boesjans om dit materiaal te bundelen tot een album: “Een Rampzalige Kerstplaat met Boesjans”. Omdat zij deze plaat groots aan willen pakken, heeft hun liedschrijver Mattijs Verhallen een prachtig kerstpakket aan muzikanten samengesteld, zal er een heus blazersensemble van de partij zijn en worden de songs vertolkt door de beste zangers en zangeressen uit de cabaretwereld waaronder Kiki Schippers, Kirsten van Teijn, Floyd Koster, Bas Marée, Dames Voor Na Vieren e.v.a. Zij kunnen na een rampzalig jaar vol ellende en tegenslag niet wachten de christmas-cheer te verspreiden en jullie deze feestdagen ook in je eigen woonkamer of auto lastig te vallen met onze hilarische kersthits.

Dit album maken is geen goedkope exercitie, zeker omdat ze met een dream-team aan zangers en musici willen werken. Daarnaast zijn er natuurlijk de kosten voor de de studio, de opnames, de catering, het mixen, het publiciteitsbeeld. Daarvoor hebben zij uw hulp nodig! Zij zien deze crowdfunding als een voorverkoop, zodat u door dit album nu alvast te kopen de geboorte van dit Kerstwonder mede mogelijk kan maken. De plaat zal deze kerst namelijk alleen te beluisteren zijn voor donateurs. DUS STEUN HUN!!

Een Rampzalige Kerstplaat met Boesjans

Voor donaties via Voordekunst ga naar:
https://www.voordekunst.nl/projecten/13024-rampzalige-kerstplaat-met-boesjans-1
Website: https://www.boesjans.com/kerst-cd
Facebook: https://www.facebook.com/boesjans
Instagram: https://www.instagram.com/boesjans_nl/